INKENNIS staat voor interactieve milieueducatie op locatie

Wij ontzorgen musea en bezoekerscentra, bieden bedrijven de mogelijkheid om echt werk te maken van MVO, en laten kinderen de relatie tussen mens en natuur ontdekkken.

Wat kunnen wij voor uw museum, NME- of bezoekerscentrum betekenen?

Voor musea en bezoekerscentra verzorgen wij complete natuur- & milieueducatieve projecten in de vorm van een professionele roulerende Experience mét een bijbehorend lespakket. Wij brengen, bouwen op, en bouwen weer af.  We passen de tentoonstelling zo nodig aan om deze geschikt te maken voor uw locatie. Om de kosten te dekken of te drukken nemen we ook de financiering zo veel mogelijk uit handen, door te helpen bij het aanvragen van subsidie of het vinden van een corporate partner of een sponsor.

+ Complete realisatie van een experience op locatie
+ Bijbehorend lespakket
+ Ondersteuning bij het vinden van financiering


MVO: verbind uw naam voor een echte win-win

In het kader van échte MVO kan het voor een merk of bedrijf interessant zijn om zijn of haar naam aan een Milieu-educatieve Experience te verbinden om zo op een heel natuurlijke manier meer bezoekers te bereiken. Voor u is het effectief bereiken van scholieren en losse bezoekers een organisatorische uitdaging, terwijl Natuurmusea, NME en bezoekerscentra juist de beschikking hebben over ruimte en educatieve medewerkers, een netwerk van locale scholen hebben en lessen verzorgen. Een echte WIN-WIN valt hier te behalen!

Het resultaat voor het bezoekerscentrum of museum: meer aandacht en meer bezoekers. In sommige gevallen gratis of tegen lagere kosten. En in het gunstigste geval levert het zelfs extra budget op. Dat kan dan bijvoorbeeld weer gebruikt worden voor gratis toegang, om scholen groepsvervoer aan te bieden of om andere promotieactiviteiten rond de tentoonstelling te organiseren.

Het resultaat voor uw merk of bedrijf: meer aandacht voor uw zaak, bezoekers komen op een natuurlijke manier in aanraking met uw merk en doelstellingen. Dankzij uw financiële steun helpt u mee om locale maatschappelijke instellingen in leven te houden. Uw geld komt dus écht goed terecht! 

+ Meer aandacht voor uw doelstellingen
+ Maak gebruik van bestaande locaties en bestaande bezoekersstroom
+ U steunt locale maatschappelijke instellingen
INKENNIS
Zweepslag 9
6852 ED Huissen
Nederland

CONTACT:
Maarten Rijgersberg
Email: info@inkennis.nl
Tel: 00 31 (6) 24 757 051
Nieuwsbrief ontvangen?
Sporadisch ontvangt u een leuke update van ons.. alleen als we wat te vertellen hebben.

Klik op de blauwe button om in te schrijven.
Linkedin Pagina Maarten Rijgersberg inkennis.nl
made with love by INKENNIS