INKENNIS staat voor interactieve milieueducatie op locatie

Wij ontzorgen musea en bezoekerscentra, bieden bedrijven de mogelijkheid om echt werk te maken van MVO, en laten kinderen de relatie tussen mens en natuur ontdekkken.

Wat kunnen wij voor uw museum, NME- of bezoekerscentrum betekenen?

Voor musea en bezoekerscentra verzorgen wij complete natuur- & milieueducatieve projecten in de vorm van een roulerende Experience mét een bijbehorend lespakket. Wij brengen, bouwen op, en bouwen weer af.  We passen de tentoonstelling zo nodig aan om deze geschikt te maken voor uw locatie. Om de kosten te dekken of te drukken nemen we ook de financiering zo veel mogelijk uit handen, door te helpen bij het aanvragen van subsidie of het vinden van een corporate partner of een sponsor.

+ Complete realisatie van een experience op locatie
+ Bijbehorend lespakket
+ Ondersteuning bij het vinden van financieringIn het kader van échte MVO is het voor een merk bedrijf interessant om zijn of haar naam aan een Milieu-educatieve Experience te verbinden om zo op een heel natuurlijke manier meer bezoekers te bereiken. Voor hen is het effectief bereiken van scholieren en losse bezoekers een organisatorische uitdaging terwijl Natuurmusea, NME en bezoekerscentra juist de beschikking hebben over ruimte en educatieve medewerkers. Een echte WIN-WIN valt hier te behalen!

Het resultaat: meer aandacht en meer bezoekers voor uw museum of bezoekerscentrum. In sommige gevallen gratis of tegen lagere kosten. En in het gunstigste geval levert het zelfs extra budget op. Dat kan dan bijvoorbeeld weer gebruikt worden voor gratis toegang voor een bredere doelgroep, om scholen groepsvervoer aan te bieden of om andere promotieactiviteiten rond de tentoonstelling te organiseren.

+ Meer aandacht en meer bezoekers
+ Tegen geringe kosten of zelfs geheel gratis
+ In het gunstigste geval: extra budget voor aanvullende activiteiten

INKENNIS
Zweepslag 9
6852 ED Huissen
Nederland


CONTACT:
Maarten Rijgersberg
Email: info@inkennis.nl
Tel: 00 31 (6) 24 757 051

NIEUWSBRIEF: Binnenkort beschikbaar.
Schrijf u vast in door een mailtje met de tekst "Nieuwsbrief" te sturen naar info@inkennis.nl
under construction
Linkedin Pagina Maarten Rijgersberg inkennis.nl
made with love by INKENNIS
verhuur interactieve natuur en milieu tentoonstellingen waterontdekplek verhuur waterspeelplaats events waterpret
Home